En feia de dies que tenia ganes de preparar unes "fajitas"!! I finalment aquest cap de setmana vaig trobar el moment de fer-les i el més important... menjar-les!! :)
INGREDIENTS (4 "fajitas" - 2 persones):
- 2 pits de pollastre filetejats
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot groc
- 1 pebrot verd
- 1 ceba de Figueres
- 3 cullerades de salsa de tomata (vaig utilitzar sofregit Ferrer)
- Sucre
- Vi blanc
- 4 "tortitas"
- Oli d'oliva, sal i pebre
- Oli picant (opcional)
Tallem la ceba a talls ben petits i la posem a coure en una paella amb l'oli ben calent, i també una cullerada d'oli picant si us agrada. Quan es vagi enrossint, hi afegim una cullerada de sucre i ho remenem fins que es vagi caramel·litzant la ceba. Mentrestant, haurem tallat els pebrots a tires ben fines i ho afegirem a la paella amb la ceba. Ho deixarem coure fins que els pebrots quedin tendres, sense deixar de remenar i saltejar-ho.
Tot seguit hi afegirem el pollastre filetejat, també tallat a tires, ho salpebrem i ho saltejarem tot junt. Afegirem mig got de vi blanc i ho deixarem coure fins que s'evapori quasi tot l'alcohol. Només faltarà afegir 2-3 cullerades de la salsa de tomata i ho acabarem de deixar coure i que es vagi lligant la salsa.
Amb el preparat a punt, posarem a escalfar les "tortitas" segons instruccions. Jo vaig aprofitar que tenia el forn calent per escalfar-les embolicades amb paper d'alumini.
Quan ja ho tinguem prou calent, ja es podrà servir farcint les "tortitas" amb el preparat de pollastre i pebrots.
Boníssim!!!!
Boníssimes! jo en se d'un a qui li encantarien! jejeje Un petó!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
uff! A mi també m'encanten!! Ja tinc ganes de tornar a fer-ne!!
Elimina