M'encanten les primeres calors i sobretot el poder començar a disfrutar dels productes de temporada de l'hort!! Avui els meus pares ja m'han proveït dels primers carbassons i les primeres tomates que han tret de l'hort i aquest ha estat el meu sopar, improvisat però boníssim!!
INGREDIENTS:
- 2 llesques de pa de pagès
- 1 carbassó gran
- Xampinyons laminats
- 1 tomata
- Formatge de cabra
- Oli d'oliva, sal i pebre
Tallem el carbassó a daus i el posem a coure en una paella a foc baix. El deixarem fregir a poc a poc i que quedi ben torradet; un cop fet ho reservem a part. A la mateixa paella hi posarem a fer els xampinyons.
Mentrestant, posarem a escalfar el forn amb el gratinador.
Quan els xampinyons estiguin, hi afegirem el carbassó, ho salpebrem, i ho barrejarem tot durant un minut.
En una safata apte pel forn, hi col·loquem les llesques de pa, a sobre hi col·loquem un parell de rodanxes de tomata i ho cobrim amb la barreja de carbassó i xampinyons. Repartim per sobre trossos del formatge de cabra i ja ho podem posar al forn.
Amb uns 10 minuts tindrem llestes unes delicioses torrades amb carbassó i formatge de cabra!
quina bona pinta aquestes torrades! Amb verdures acabades de collir, segur que era deliciosa! Un petó!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es
Doncs si que estaven bones si!!! ;)
ResponElimina