24 de juny 2014

CEBA CARAMEL·LITZADA

Recepta deliciosa i la considero com un "fons d'armari" :)




INGREDIENTS:

    - 0,5kg de cebes de Figueres
    - 50g de mantega
    - 75g de sucre de canya

Tallem la ceba a juliana ben fineta. 

En una paella posem a escalfar la mantega i tot seguit ja hi podem afegir la ceba i el sucre tot junt. Baixem el foc i ho deixem coure.

Primer deixarà anar l'aigua i després s'anirà coent a poc a poc. S'ha de deixar coure a foc mig i lentament. Ho vaig tenir al foc aproximadament una hora, al final s'observa com es forma la salsa caramel·litzada.

Un plat deliciós per acompanyar plats principals o per utilitzar en aperitius.  

La recepta la vaig descobrir del bloc de Com a casa, res!


2 comentaris:

  1. que pràctica que es la ceba caramelitzada, va bé amb tot! I t'ha quedat molt bé... Una abraçada!

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Era la primera vegada que la feia però no serà l'última, el resultat és deliciós!!!! Gràcies!

      Elimina