Recepta deliciosa i la considero com un "fons d'armari" :)
- 0,5kg de cebes de Figueres
- 50g de mantega
- 75g de sucre de canya
Tallem la ceba a juliana ben fineta.
En una paella posem a escalfar la mantega i tot seguit ja hi podem afegir la ceba i el sucre tot junt. Baixem el foc i ho deixem coure.
Primer deixarà anar l'aigua i després s'anirà coent a poc a poc. S'ha de deixar coure a foc mig i lentament. Ho vaig tenir al foc aproximadament una hora, al final s'observa com es forma la salsa caramel·litzada.
Un plat deliciós per acompanyar plats principals o per utilitzar en aperitius.
La recepta la vaig descobrir del bloc de Com a casa, res!
que pràctica que es la ceba caramelitzada, va bé amb tot! I t'ha quedat molt bé... Una abraçada!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
Era la primera vegada que la feia però no serà l'última, el resultat és deliciós!!!! Gràcies!
Elimina