Amb aquesta recepta participo al concurs del primer aniversari del bloc Les receptes que m'agraden, patrocinat per Castey.
Aquesta introducció serveix per presentar-vos un blog extraordinari, el de la Pilar, amb un munt de receptes delicioses i a on pots triar i remenar des de receptes senzilles amb resultats deliciosos, fins a receptes més elaborades i amb un resultat impressionant. Per celebrar el primer any del blog, ha organitzat un concurs a on s'han d'escollir i cuinar receptes seves, una mica complicat decidir perquè n'hi ha moltíssimes! i a partir d'un sorteig es decidirà guanyador i el regal és genial!! A veure si hi ha sort!!
i espero tenir temps per participar amb més receptes :)
Així que anem a la recepta...
Tenia ganes de provar de fer la carbassa al forn i em va agradar molt!! Resulta una forma sana de coure-la i ben pràctica. Si no us agrada el formatge blau, ho podeu provar amb un de fresc, que el gust serà més suau però igual de tendre i bo.
INGREDIENTS (quantitats al gust):
- 1 carbassa
- Formatge blau
- Nous
- Farigola seca
- Oli d'oliva, sal i pebre negre
Posem a escalfar el forn a 180ºC. Mentrestant, anirem tallant la carbassa. A la recepta original, hi deixa la pela, jo la vaig treure. Així que es pela i es buida de llavors la carbassa i es talla a daus regulars, perquè quedin cuits tots els trossos per igual.
Col·locarem els daus en una safata de forn, sobre paper sulfuritzat, i ho salpebrem al gust. Hi afegim un bon raig d'oli d'oliva i hi escampem la farigola esmicolada. Ho remenem bé perquè quedi tota la carbassa impregnada de la condimentació i ho enfornem durant uns 30 minuts, si us agrada més feta l'haureu de deixar una mica més, a mi m'agrada poc feta.
Amb la carbassa ja cuita, només faltarà preparar el plat. Col·loqueu la carbassa en una plata i per sobre hi repartiu el formatge blau esbrossat i les nous esmicolades.
Ja teniu un bon acompanyant de carn o peix o un entrant! Bon profit!!
OOOohhh!!! Quina delícia!! Ara.....m'hauràs de convidar a tastar-la a casa teva....a la meva no me la deixaran fer.......
ResponEliminaPetonets,
Olga
jajaja quan vulguis!! ;) jo a casa també hi ha plats que estan prohibits!! ;) ptons!
EliminaUau Anna m'encanta! Aquesta és una de les primeres que vaig fer i m'encanta, de veritat que t'ha quedat de luxe, mira que es enzilla pero el resultat és boníssim! Moltes gracies per participar bonica, t'ho agraeixo molt, a veure si tens molta sort al concurs! Un petó guapíssima
ResponEliminaA veure si hi ha sort!! ;) pel que fa a la recepta, em va agradar moltíssim! És fàcil i així variem una miqueta de la típica crema.
EliminaPtons!!
oh! ha d'estar molt bo això!!! bon cap de setmana
ResponEliminaHo era!! ;) Bon cap de setmana, ptonss!!!
EliminaQue pinta mas deliciosa. Suerte en el sorteo! un saludo!
ResponEliminajeje gracias!! Y también mucha suerte!! ;)
Elimina