29 de juny 2014

PASTÍS FRED DE SALMÓ

Un pastís fresc, pràctic i que sempre queda bé!! Serveix tant per un sopar informal, com per portar en el tupper com també per fer un pícnic.




INGREDIENTS:

    - Un paquet de pa de motlle allargat.
    - 100g de salmó fumat
    - 1 llauna d'olives
    - 1 llauna de tonyina
    - 100g de palets de cranc
    - 2 ous durs
    - Maionesa

En un bol, triturem la tonyina, les olives i un parell de cullerades de maionesa. Ho reservem. 

Tallem els ous durs i els palets de cranc a trossos ben petits i ho barregem, en un bol a part, amb un parell de cullerades de maionesa.

Sobre una safata, hi col·loquem una capa de pa de motlle i l'untem amb la barreja d'ou dur i palets de cranc. Col·loquem una altre capa de pa de motlle i l'untem amb la barreja de tonyina i olives. Col·loquem una última capa de pa de motlle i aquest el cobrim amb els talls de salmó fumat. 

Ho deixarem refredar a la nevera fins a l'hora de servir. És un plat que es pot preparar amb antelació.


Aquest pastís el vaig veure en el bloc Fórmules culinàries

2 comentaris:

  1. Que bo! Aquests pastissos sempre triomfen, m'agrada molt! Una abraçada Anna!

    "Les receptes que m' agraden"

    ResponElimina
  2. Doncs si que triomfen i sempre surten bé!!!!

    ResponElimina