Un pastís fresc, pràctic i que sempre queda bé!! Serveix tant per un sopar informal, com per portar en el tupper com també per fer un pícnic.
INGREDIENTS:
- Un paquet de pa de motlle allargat.
- 100g de salmó fumat
- 1 llauna d'olives
- 1 llauna de tonyina
- 100g de palets de cranc
- 2 ous durs
- Maionesa
En un bol, triturem la tonyina, les olives i un parell de cullerades de maionesa. Ho reservem.
Tallem els ous durs i els palets de cranc a trossos ben petits i ho barregem, en un bol a part, amb un parell de cullerades de maionesa.
Sobre una safata, hi col·loquem una capa de pa de motlle i l'untem amb la barreja d'ou dur i palets de cranc. Col·loquem una altre capa de pa de motlle i l'untem amb la barreja de tonyina i olives. Col·loquem una última capa de pa de motlle i aquest el cobrim amb els talls de salmó fumat.
Ho deixarem refredar a la nevera fins a l'hora de servir. És un plat que es pot preparar amb antelació.
Aquest pastís el vaig veure en el bloc Fórmules culinàries
Que bo! Aquests pastissos sempre triomfen, m'agrada molt! Una abraçada Anna!
ResponElimina"Les receptes que m' agraden"
Doncs si que triomfen i sempre surten bé!!!!
ResponElimina