2 de juny 2014

"FAJITAS" DE POLLASTRE

En feia de dies que tenia ganes de preparar unes "fajitas"!! I finalment aquest cap de setmana vaig trobar el moment de fer-les i el més important... menjar-les!! :)

 
INGREDIENTS (4 "fajitas" - 2 persones):

    - 2 pits de pollastre filetejats 
    - 1 pebrot vermell
    - 1 pebrot groc
    - 1 pebrot verd
    - 1 ceba de Figueres
    - 3 cullerades de salsa de tomata (vaig utilitzar sofregit Ferrer)
    - Sucre
    - Vi blanc
    - 4 "tortitas"
    - Oli d'oliva, sal i pebre 
    - Oli picant (opcional)


Tallem la ceba a talls ben petits i la posem a coure en una paella amb l'oli ben calent, i també una cullerada d'oli picant si us agrada. Quan es vagi enrossint, hi afegim una cullerada de sucre i ho remenem fins que es vagi caramel·litzant la ceba. Mentrestant, haurem tallat els pebrots a tires ben fines i ho afegirem a la paella amb la ceba. Ho deixarem coure fins que els pebrots quedin tendres, sense deixar de remenar i saltejar-ho.

Tot seguit hi afegirem el pollastre filetejat, també tallat a tires, ho salpebrem i ho saltejarem tot junt. Afegirem mig got de vi blanc i ho deixarem coure fins que s'evapori quasi tot l'alcohol. Només faltarà afegir 2-3 cullerades de la salsa de tomata i ho acabarem de deixar coure i que es vagi lligant la salsa. 

Amb el preparat a punt, posarem a escalfar les "tortitas" segons instruccions. Jo vaig aprofitar que tenia el forn calent per escalfar-les embolicades amb paper d'alumini. 

Quan ja ho tinguem prou calent, ja es podrà servir farcint les "tortitas" amb el preparat de pollastre i pebrots.




Boníssim!!!!

2 comentaris:

  1. Boníssimes! jo en se d'un a qui li encantarien! jejeje Un petó!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. uff! A mi també m'encanten!! Ja tinc ganes de tornar a fer-ne!!

      Elimina