Una altre recepta de les que vaig aprendre a la classe d'aperitius de la Nuri Lladó. Molt fàcil i adient per aquest dies que vindran.
INGREDIENTS:
- Formatge Philadelphia
- Cacauets torrats triturats
- Festucs pelats, torrats i triturats
- Baies del Goji triturades
- Palets salats d'aperitius
Amb el formatge ben fred, farem boles amb l'ajuda d'una cullera i de les mans. Les boles no han de ser gaire grans perquè al ser formatge, es faria pesat de menjar.
Preparem en tres bols els tres gustos diferents i només faltarà anar arrebossant les boles.
Per acabar col·loquem un pal salat a cada boleta i ja ho tindrem llest.
Aquestes boles tenen l'avantatge que es poden preparar amb unes hores d'antelació i així avancem feina.
També dir-vos que el dia que les torni a fer, jo hi afegiria algun formatge amb més gust, com de cabra o un brie... perquè la Philadelphia és molt suau, això pel meu gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada