14 de des. 2013

PASTA DE FULL AMB CEBA CARAMEL·LITZADA O BRANDADA DE BACALLÀ

Una cosa tan simple i alhora tan i tan bona!!!! Dubto que hi hagi algú que no pugui agradar... ;)


INGREDIENTS:

    - 1 làmina de pasta de full (depèn de la quantitat que es vulgui fer)
    - Ceba caramel·litzada (en aquest cos jo utilitzo una que vaig comprar al Lidl i que és molt bona!)
    - Formatge de cabra
    - Sucre 
    - Brandada de bacallà (aquí trobareu els passos a seguir per la brandada)
    - 1 ou

Estendrem la làmina de pasta de full i amb un motlle rodó o amb formes ondulades marcarem les diferents pastes. Després les col·locarem sobre un paper de forn, que el tindrem sobre la safata de forn. 

Col·locarem una mica de ceba caramel·litzada sobre cada pasta, en el centre, sense posar-ne massa perquè sinó s'escampa al coure-ho. Després es col·locarà, en unes quantes, una rodanxa de formatge de cabra sobre la ceba, i a les altres una mica de la brandada, també sobre la ceba. 

Amb la clara d'ou pintem els costats de les pastes i després ho enfornem a 180ºC, amb el forn prèviament escalfat, fins que quedi la pasta cuita, quan quedi enrossit, uns 10-15 minuts aproximadament.

Finalment, i si és possible, es pot cremar una mica la superfície del formatge amb una mica de sucre i un soplet. El toc que hi dóna és molt bo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada