12 de des. 2013

BASTONETS DE PASTA DE FULL I CARGOLS DE FULL AMB OLIVADA


INGREDIENTS:

    - 1 làmina de pasta de full
    - Herbes aromàtiques seques, com orenga o herbes provençals
    - Olivada negra
    - 1 ou

Per fer els bastonets de pasta de full, estendrem la massa i és tan senzill com tallar rectangles d'un dit de gruix i d'un pam de llargada. Els col·loquem sobre un paper de forn, amb una mica de separació perquè no s'enganxin, i els pintarem amb la clara d'ou. Després hi tirem les herbes aromàtiques per sobre, que ja quedaran enganxades per l'ou, i ho enfornem a 180ºC durant 10-15 minut aproximadament.

I per fer els cargols, també hem de tenir la làmina de pasta de full ben estirada. Tallem un tros pel llarg, amb un gruix de 4-5 dits, i untem tot la massa amb l'olivada. Després, amb paciència, anem cargolant la massa fins a formar un rotlle. D'aquest rotlle, es van fent talls, obtenint espirals. Els distribuïm per una safata de forn i els posem a coure a 180ºC, també durant uns 10 minuts.

I ja estarà!! Bon profit!!

1 comentari: