9 de des. 2014

CULLERETES DE POP A LA GALLEGA

Això va de culleretes!! Van molt bé per fer petites mossegades i tastar una mica de tot ;) Aquesta d'avui és tot un clàssic de les tapes només que amb una presentació diferent... Una petita delícia pel paladar!



INGREDIENTS (la quantitat depèn de les culleretes a preparar):

    - Pop tallat i cuit (per agilitzar la feina, també es pot fer tot el procés de cuinar el pop si disposeu del temps necessari).
    - 1-2 patates
    - Mantega
    - Llet
    - Oli d'oliva, sal, pebre vermell dolç i pebre vermell picant.

Primer de tot bullim les patates, això segons com tingueu el costum, pelades o amb pell i un cop cuites les reservem perquè es refredin una miqueta. 

Mentrestant haurem posat el pop en un plat i el banyem amb bastant d'oli d'oliva i ho cobrim del pebre vermell dolç. Ho reservem així durant una estoneta perquè s'impregni del gust.

Ara toca preparar el puré de patata: col·locarem la patata tallada a daus en un bol, la salpebrem i hi afegim un raig de llet i una miqueta de mantega. Ho triturem tot i el rectifiquem segons si el voleu més líquid o de sal, que quedi un puré ben lligat. 

Per preparar les culleretes, col·locarem amb l'ajuda d'un parell de culleres de postres una mica del puré de patata a cada cullereta i a sobre de cadascuna un tall del pop marinat. Hi afegim un raig d'oli d'oliva i en el cas que us agradi, una miqueta de pebre vermell picant i de sal. 

Aquest pop a la gallega, pel meu gust, és millor una mica calent, així que una opció és abans de posar el raig d'oli i el pebre picant, es pot posar uns minuts al forn i ja acabar d'amanir i servir.  



Bon profit!!!!

2 comentaris:

  1. Com m'agrada el pop a la gallega i presentat així en forma d'aperitiu, em sembla genial per aquestes festes :)

    Un petonet guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'encanta el pop a la gallega i presentar-lo a taula així fa festa!!! ;) és plat segur que agrada a tothom! Ptons!!

      Elimina