10 de des. 2014

CULLERETES DE TONYINA I OUS DE GUATLLA

I aquí va una altra versió de culleretes. El contingut no és gens desconegut per ningú perquè simplement són una versió dels típics ous farcits de tonyina i maionesa, però presentats diferents...


Hi ha dues versions: una que és amb salsa de tomata i l'altra amb maionesa. És molt senzill de preparar però a l'hora queda molt vistós.

INGREDIENTS (sempre depèn de la quantitat de culleretes a fer):

    - 2 ous grans
    - Ous de guatlla
    - 2 llaunes de tonyina
    - Maionesa
    - Salsa tomata (jo vaig utilitzar sofregit Ferrer que m'encanta!)
    - Gambes per decorar
    - Oli d'oliva i sal.


Primer de tot bullim els ous, tant els grans (uns 12 minuts) com els petits (4-5 minuts) i els reservem perquè es refredin. Un cop freds els pelem.

En un bol hi posem una llauna de tonyina, un ou i maionesa, unes tres cullerades, i ho triturem tot. 

En un altre bol, hi posem la salsa de tomata, que haurem sofregit una mica juntament amb la tonyina, i l'altra ou dur (vindria a ser com el farcit d'unes crestes de tonyina). Ho triturem tot. 

Per muntar les culleretes:

En unes hi posarem una mica de la barreja del sofregit de tomata, tonyina i ou. Ho decorem amb mig ou de guatlla.

A les altres hi posem una mica de la barreja de tonyina, maionesa i ou i ho decorem amb mig ou de guatlla i una gamba.

Ho amanim amb un raig d'oli d'oliva i una mica de sal i cap a taula!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada