No havia tastat mai el carpaccio de carbassó i em tenia encuriosida perquè veia que molta gent tenia costum de menjar-lo així en cru. Doncs finalment em vaig decidir i el resultat em va agradar molt i molt!
Resulta un plat ràpid, sa, fresc i boníssim!!
INGREDIENTS (per un plat com el de la foto):
- 1 carbassó mitjà (que no sigui massa gros)
- parmesà ratllat
- panses i pinyons
- Vinagreta: 5 cullerades d'oli d'oliva, 2 cullerades de vinagre balsàmic, sal i pebre.
Rentem el carbassó i el tallem a làmines fines amb l'ajuda d'una màquina de tallar embotit. Anem distribuint les làmines per sobre un plat.
Escampem unes quantes panses i pinyons per sobre el carbassó i també els encenalls de parmesà.
A part, preparem la vinagreta barrejant tots els ingredients i després amanim el carbassó amb ella, que quedi tot ben impregnat de la vinagreta.
Ho deixem reposar a la nevera i ja ho podreu servir. Ja veureu com el plat quedarà ben net!!!
Aquesta recepta és de la Samanta Vallejo.
Aquest carpaccio ha d'estar deliciós! me l'apunto! Un petó
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
és molt bo!! fàcil, ràpid i bo!! són els millors plats. :)
ResponElimina