INGREDIENTS:
- 2 cuixes de pollastre desossades
- 1 ceba mitjana
- Panses i pinyons
- Formatge Brie
- Vi blanc
- Sal i pebre
- Fil de lligar
Salpebrem les cuixes i les estenem sobre un plat. En el centre de les cuixes hi col·loquem un grapat de panses i pinyons i a sobre, un tall de formatge brie. Enrotllem la cuixa que quedi ben tancada i ho lliguem amb el fil perquè no s'obri durant la cocció. Escalfem un raig d'oli generós en una cassola i hi enrossim les cuixes. Quan ja hagin agafat color les traiem i reservem, i en el mateix oli hi enrossim la ceba que haurem tallat en juliana. Amb la ceba ja enrossida, hi tornem a col·locar les cuixes, ho banyem amb el vi blanc i ho deixem coure durant mitja horeta, girant les cuixes al cap d'un quart d'hora de cocció.
Aquest plat és millor preparar-lo el dia abans o amb unes hores d'antelació perquè al reposar, la carn té més gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada