8 de jul. 2012

CUIXES DE POLLASTRE FARCIDES


INGREDIENTS:

    - 2 cuixes de pollastre desossades
    - 1 ceba mitjana
    - Panses i pinyons
    - Formatge Brie
    - Vi blanc
    - Sal i pebre
    - Fil de lligar

Salpebrem les cuixes i les estenem sobre un plat. En el centre de les cuixes hi col·loquem un grapat de panses i pinyons i a sobre, un tall de formatge brie. Enrotllem la cuixa que quedi ben tancada i ho lliguem amb el fil perquè no s'obri durant la cocció. Escalfem un raig d'oli generós en una cassola i hi enrossim les cuixes. Quan ja hagin agafat color les traiem i reservem, i en el mateix oli hi enrossim la ceba que haurem tallat en juliana. Amb la ceba ja enrossida, hi tornem a col·locar les cuixes, ho banyem amb el vi blanc i ho deixem coure durant mitja horeta, girant les cuixes al cap d'un quart d'hora de cocció. 
Aquest plat és millor preparar-lo el dia abans o amb unes hores d'antelació perquè al reposar, la carn té més gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada