14 de jul. 2012

COCA DE XOCOLATA

Una coca que és tremendament bona!! Us aviso que és un vici, jo la vaig descobrir fa anys i des de llavors que la preparo tot sovint, sobretot si haig de portar postres i vull quedar bé ;) No us enganyo!!! és un pecat de xocolata!!!



INGREDIENTS (un motlle de 24cm):

    - 300g de xocolata negre (xocolata "Nestlé Postres")
    - 120g de mantega
    - 160g de sucre
    - 80g de farina
    - 6 ous
    - 1 sobre Royal
    - Sucre glaç

Desfem la xocolata al bany maria juntament amb la mantega i ho reservem. Separem les clares dels rovells i batem les clares a punt de neu. A continuació, afegim el sucre, els rovells, la farina i el llevat a la xocolata desfeta i ho barregem bé. Finalment, hi afegim les clares i ho barregem lentament per tal de no desmuntar-les. Ho posem al forn a 180ºC, prèviament escalfat, durant 25-30 minuts. Farem la comprovació amb l'escuradents.
La deixarem refredar i abans de servir, amb l'ajuda d'un colador, i tirarem el sucre glaç per sobre que quedi ben coberta.

El resultat és extremadament bo!   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada