29 d’abr. 2012

ROSTIT AMB PANSES, PINYONS I XAMPINYONS

Aquest plat el faig sovint perquè és pràctic fer-ne en quantitat i congelar-lo en tuppers i així tenir un àpat solucionat en un moment donat. També és recomanable preparar-lo el dia anterior i deixar-lo reposar, el gust hi guanya molt!

INGREDIENTS:

    - 6 pernilets de pollastre
    - 3 botifarres (picants)
    - 1 ceba mitjana
    - 1 got de vi blanc
    - Xampinyons (quantitat al gust)
    - Panses i pinyons (quantitat al gust)
    - 1 pastilla Avecrem
    - Oli, sal i pebre

Salpebrem els pernilets i els enrossim en una cassola amb un raig d'oli d'oliva. En el mateix oli també hi fem les botifarres. Un cop tenim la carn preparada l'apartem i en el mateix oli hi deixem enrossir la ceba que haurem tallat en juliana. Amb la ceba ja enrossida, tornem a col·locar la carn dins la cassola i la banyem amb el vi blanc. Ho tapem i ho deixem coure durant 20 minuts. Passat aquest temps girem la carn i ho deixem coure 20 minuts més, en aquest moment hi afegirem mitja pastilla d'avecrem. A part, courem els xampinyons i els afegirem a la cassola uns 10 minuts abans de que s'acabi de coure la carn, juntament amb les panses i pinyons.  
En el cas que siguin pernilets petits és suficient amb aquest temps perquè quedin cuites, però si ho feu amb parts de pollastre més grans o de pagès llavors és millor deixar-ho més temps al foc, com a mínim una hora.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada