10 de jul. 2014

CONILL I/O POLLASTRE AMB AMETLLES I OLIVES

Si algun dia teniu gent a menjar, voleu quedar bé però disposeu de poc temps, us recomano que recorreu a les receptes de la Mireia Carbó!! Té receptes explicades de tal manera que les fa ben fàcils i el resultat no decep gens, tot el contrari!! 
És el cas d'aquest conill i pollastre amb ametlles i olives, un plat molt senzill amb un resultat espectacular, a part de que es pot preparar amb temps i així el guisat reposa en la seva salsa. La recepta original és amb conill, però jo vaig fer un mixt amb pollastre perquè agradés a tothom.


INGREDIENTS:

    - 8 cuixes (de conill i de pollastre)
    - 2 grans d'all
    - 1 ceba de Figueres gran
    - 1 got i mig de vi blanc
    - 1 got d'aigua
    - 200g d'olives verdes sense pinyol (o negres)
    - 100g d'ametlles torrades i pelades
    - 1 pessic de farigola seca
    - Oli d'oliva, sal i pebre

Primer de tot, salpebrem la carn i la posem en una cassola amb un bon raig d'oli calent. Fem enrossir les cuixes per totes bandes i ho reservem en un plat a part.

Mentrestant, haurem trossejat la ceba i els alls i ho posarem a fer en el mateix oli a on hem enrossit la carn,a foc suau fins que també s'enrosseixi una mica. 

Tot seguit hi tornarem a afegir els talls de carn, ho banyem amb el vi blanc i ho deixem fer, tapat, durant 10 minuts, remenant-ho de tant en tant. 

A part, haurem triturat les ametlles juntament amb l'aigua fins que quedin ben petites i triturades. Això s'afegeix a la cassola passat els 10 minuts primers, i també hi afegirem les olives i la farigola. Ho tornem a tapar i ho deixem fer durant 20-25minuts. S'ha d'anar remenant i vigilar que no quedi sec; si us quedés sec únicament s'ha d'afegir una mica més d'aigua i remenar.

Sobretot que no us deixeu el pa, us farà falta amb aquesta salsa!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada