15 de jul. 2014

AMANIDA DE FORMATGES

Amb aquesta amanida ja sé que no descobreixo res de nou, l'amanida és el plat que accepta més varietats segons al gust de cadascú i que cada casa té la seva i/o les seves. Per tant, en aquesta entrada no explicaré el procediment de la recepta perquè tothom ha fet amanides, però l'he volgut penjar perquè estava deliciosa!!! Només de veure la foto ja me la tornaria a menjar ;)




Els ingredients que he utilitzat són: fulles d'enciam, formatge tipus Brie, formatge blau, formatge de cabra i encenalls de parmesà. El toc de gràcia van ser les mores que, quan les vaig veure en el mercat, no em vaig poder resistir de comprar-les i van acompanyar molt bé aquesta amanida! I per amanir-ho, una vinagreta d'oli i vinagre balsàmic, sal i pebre.

I ja tenim una deliciosa amanida plena de sabor a formatge!! Només apte per addictes als formatges :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada