Quina massa tan i tan bona i tan versàtil!!! Avui he tornat a cuinar FOCACCIA (no me'n cansaria!!) i el resultat igual de bo que la primera vegada! Aquí trobareu l'enllaç amb la recepta.
A part, també he provat l'alternativa que explico també a la recepta, de preparar la massa i deixar-la reposar un parell d'hores. I amb aquesta segona opció hem provat de fer la coca de sucre i el resultat... igual de bo!!!! I simplement afegint a la massa, un cop aplanada sobre la safata de forn, sucre per tot el sobre i un bon raig d'anís. A enfornar-ho durant 20 minutets i ja està llest!!
M'agradat molt el teu blog, felicitats!!!
ResponEliminaMoltes gràcies!!! :)
EliminaAmb el sucre i l'anís està boníssima! Un bon berenar!!! I fàcil!! :-)
ResponEliminaMolt bona idea, fer servir aquesta massa per fer la coca de sucre.. ha de ser molt bona!
ResponEliminaImprovisant el resultat va ser molt bo!!!
EliminaSi us plau!!!! Un dos en u. Que bones les coques de sucre... i les focaccia... sense paraules ;-)
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Siii!! Un dos en u! I no et sabria pas dir quina és més bona!!!! ;)
EliminaAnna, gràcies per deixar-me un comentari al blog, així he pogut conèixer el teu. Aquestes foccacies m'encanten, i quina varietat! i la prova amb la coca de sucre t'ha sortit genial, la propera vegada t'ho copio ;). Intentaré estar al dia de noves receptes a través del facebook, una abraçada!
ResponEliminaGràcies! Jo també vaig descobrir el teu bloc i ja hi pots comptar que tens una nova seguidora!!
EliminaGràcies pel teu comentari! no et coneixia i m'agrada molt el que fas! la versió de fer la coca dolça és molt bona idea! ho provaré! bon cap de setmana!
ResponEliminam'encanta la focaccia!!!!! moltíssimes gràcies per participar a Memòries. petonets
ResponElimina