9 de nov. 2013

FIDEUS A LA CASSOLA, suport al Gran Recapte d'Aliments 2013

Uns fideus a la cassola ben senzills i ben simples per col·laborar en el Gran Recapte d'Aliments 2013. 
http://blogscontralafam.blogspot.com.es/ neix per donar suport a la difusió del Gran Recapte 2013. La tasca dels blocaires és realitzar una entrada amb alguns dels aliments bàsics que es recullen durant la campanya i així fer difusió entre els nostres lectors de la recollida d'aliments que tindrà lloc durant els dies 29 i 30 de novembre de 2013.


INGREDIENTS:

    - 250g de fideus
    - 1 ceba de Figueres trossejada
    - 1 tomata en conserva
    - 4 salsitxes de porc
    - Sal i oli d'oliva
    - Aigua

Posarem un raig d'oli a escalfar a la cassola i hi courem les salsitxes. Quan estiguin rosses les reservem i en el mateix oli hi posem a enrossir la ceba a foc baix; quan aquesta estigui rossa ja hi podem afegir la tomata i ho deixem fer una estoneta més. Tot seguit hi afegim els fideus, els saltegem una mica amb el sofregit, hi afegim les salsitxes i finalment ho cobrim d'aigua (i ho salem al nostra gust). Ho deixem escalfar, i un cop arrenqui a bullir ho deixem aproximadament uns 5 minuts, però sense deixar de remenar. Després tanquem el foc i ho deixem reposar uns altres 5 minuts més i ja estarà llest per menjar!

Ho faig molt simple però tot i així estan boníssims!
   


2 comentaris:

  1. Gracies per recordar-nos que ja falta poc per el Gran recapte d'aliments. Ara, més que mai l'ajuda de tots és necessària. Aquest fideus tenen una pinta boníssima.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, realment no fa falta gaire cosa per ajudar una mica entre tots!

      Elimina