INGREDIENTS:
- 2 albergínies
- 2 llaunes de tonyina
- 2 tomàquets en conserva
- 1 ceba petita
- 1 paquet de xampinyons
- Herbes provençals i/o orenga
- Mozzarella ratllada
- Oli d'oliva i sal
Primer de tot escalivarem les albergínies: les untarem amb oli, les col·locarem en una safata pel forn i les deixarem coure a 180ºC durant 20-25 minuts, amb el forn prèviament escalfat. Un cop escalivades, les deixarem reposar.
A part, piquem l'all, tallem la ceba ben petita i també la tomata. Posem a coure la ceba, i quan comenci a agafar color hi afegim l'all picat i els xampinyons i els deixem coure. Quan estigui tot cuit, ja podem afegir la tomata, una mica de sal i les herbes provençals.
Mentrestant, ja s'hauran refredat una mica les albergínies i ja les podrem partir per la meitat i buidar-ne la polpa, vigilant de no trencar la pell. La polpa l'afegirem a la mescla de xampinyons, juntament amb la tonyina, i ho deixarem fer 5 minuts més.
Només faltarà omplir les albergínies amb la barreja, cobrir-les de formatge (a mi m'agrada la mozzarella) i posar-les a gratinar fins que quedin ben rosses.
Deixar reposar i a menjar!!!
Aquesta recepta diria molt que és de la Mireia Carbó però no ho puc assegurar perquè tenia la recepta de fa molt temps...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada