22 d’oct. 2013

CISTELLETS AMB CAMAGROCS I OUS DE GUATLLA

Una més de tardor amb camagrocs, els bolets que sembla que abunden! 




INGREDIENTS:

    - 1 grapat de camagrocs
    - 1 ceba de Figueres
    - Llesques de pa de motlle
    - Ous de guatlla
    - Sal, una mica de sucre i oli d'oliva.

Tallarem la ceba a talls ben petits i la posarem a coure en una paella, a foc lent i la deixarem fer a poc a poc. Quan comenci a agafar color, hi tirarem una mica de sucre i la deixarem fer una mica més, que caramel·litzi una miqueta. Amb la ceba ben daurada, hi afegirem els bolets ben nets. Ho saltegem i ho reservem.

Posarem a escalfar el forn a 180ºC i començarem a preparar els cistellets. Col·locarem les llesques de pa de motlle sobre el marbre i amb l'ajuda d'un corró les aplanarem una mica, però sense forçar-ho massa. Un cop tinguem les llesques preparades, les col·locarem en els motlles de magdalenes o flameres, tot adaptant la forma en el motlle. Tot aquest procés va bé tenir-ho preparat mitja horeta abans de l'àpat i així, en aquest moment només falta farcir-ho dels bolets i posar dos ous de guatlla dins a cada cistellet. Ho enfornem durant 10-15 minuts aproximadament, fins que veiem que l'ou està cuit i el pa de motlle una mica torrat.
I a menjar acabat de sortir del forn!!!  



2 comentaris:

  1. Aquesta recepta la faré per les nenes variant algun dels ingredients del farcit! Em sembla una passada! I el pastís de formatge de l'anterior post, el faré segur! Tens un bloc molt xulo! Petons!

    ResponElimina
  2. Gràcies Mònica! Aquests cistellets tenen moltes variants!! ;)
    Jo ja et segueixo també el teu bloc!!!! :)

    ResponElimina