Aquesta delícia l'havia vist en vàries versions i totes amb molt bona pinta, així que un cop vaig tenir els ingredients necessaris, no em vaig poder estar de provar-la! I sé que em repeteixo en la majoria de receptes, però el resultat és boníssim!!
INGREDIENTS:
- 1 làmina de pasta de full
- 1-2 albergínies
- 1-2 tomates
- Formatge de cabra
- 1 ou
- Orenga o provençals
Primer de tot, tallarem l'albergínia en rodanxes bastant gruixudes, les salarem i les col·locarem dins un colador. Ho deixarem reposar durant mitja horeta perquè perdin líquid i la seva amargor. Després les eixugarem bé, les passarem per la planxa i les anirem reservant sobre paper de cuina perquè absorbeixi part de l'oli.
Mentrestant anirem preparant les pastes. Estendrem la làmina de full i la dividirem en dos rectangles. Jo vaig doblar els costats, però no caldria perquè puja massa. Com a primera capa col·loquem rodanxes d'albergínia i després hi col·loquem les rodanxes de tomata. Pintem els costats amb l'ou i ja ho podrem enfornar a 180ºC, amb el forn prèviament escalfat, durant 10-15 minuts. Uns minuts abans no estigui, hi afegim les rodanxes de formatge de cabra sobre cada pilonet i ho deixem acabar de coure
Hi tirem una mica d'orenga, ho deixem reposar una mica i bon profit!!!
Hi tirem una mica d'orenga, ho deixem reposar una mica i bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada