19 d’oct. 2013

PASTÍS DE FORMATGE AMB MONIATO

Si us agrada el típic pastís de formatge i a més a més us agrada el moniato... doncs aquest pastís us agradarà segur!


INGREDIENTS (per un motlle de 18cm):

Per la base: mig paquet de galetes Maria, 40-50g de mantega, 2 cullerades de sucre morè.
Pel farciment: 200g de formatge Philadelphia, 200g de moniato, 50g de sucre, 2 ous, un pols de nou moscada, un pols de canyella, 1 sobre de sucre de vainilla, 2-3 cullerades de nata per muntar. 

Posem a escalfar el forn a 180ºC. Triturem les galetes i ho barregem amb la mantega totalment desfeta i amb el sucre. Ens ha de quedar una pasta homogènia. Pintem amb mantega el motlle i escampem la pasta de galetes per tota la base del motlle, pressionant amb una cullera perquè quedi ben compacta. Ho posarem a coure durant 10 minuts i ho reservem. 

Per fer el farcit, haurem cuit prèviament el moniato al forn i el tindrem pelat i triturat. També traurem el formatge de la nevera perquè quedi a temperatura ambient i sigui més fàcil treballar-lo. 

En un bol barregem el formatge amb el moniato. Hi afegim el sucre, els ous, la nou moscada, la canyella i la nata per muntar, tot barrejat bé fins que quedi una crema homogènia. Aboquem el farcit dins el motlle i ho posarem a coure durant 30-45 minuts, depèn molt del forn i del gruix del pastís. Abans de treure del forn ho comprovarem amb l'escuradents. 

El deixarem refredar a la nevera unes quantes hores i a disfrutar-lo!!!



2 comentaris:

  1. Hola!!
    Me gusta el queso y me gusta el boniato, así que para mi, una combinación perfecta.
    Gracias por compartirla.
    Un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Gracias por tu comentario, la combinación buena buena!!
      Un saludo

      Elimina