Quin pastís tan deliciós!!!! Tenia la recepta des de fa molt de temps (diria que fa anys i tot potser...) i no em decidia mai a fer-la però l'altre dia tenia ganes d'un pastís d'aquests freds i tenia els ingredients a la nevera, així que em vaig decidir a fer-lo. La recepta la vaig aconseguir d'una amiga després d'anar a casa seva a sopar i de menjar-lo com a entrant.
INGREDIENTS:
- 3 llaunes de tonyina
- 100g de salmó fumat
- 3-4 ous
- 100ml de nata líquida
- 2 cullerades de tomata "Solís"
- sal i pebre
Posem el forn a escalfar a 180ºC.
En un bol es barregen tots els ingredients i es trituren que quedi una barreja homogènia. S'aboca en un motlle (en aquest cas era d'una 20cm) prèviament untat amb mantega (o amb paper de cuina) i es cou al bany Maria durant 30-45 minuts aproximadament (depèn molt del forn). Es comprova que estigui cuit amb un escuradents.
Es deixa refredar i ja estarà llest per menjar! Us haig de dir que d'un dia per l'altre encara és més bo.
Quina recepta tant genial!! Fa temps que tinc en ment fer un pastís fred de salmó i aquest, que a més també porta tonyina, em sembla que serà el que faré! Ha d'estar molt i molt bo!!
ResponEliminaAcabo de descobrir-te i m'agrada molt el teu blog!! Així que ja tens una nova seguidora, que no em vull perdre res! ;)
Petonets!
Oh! M'alegro molt que t'agradi el meu blog! :) Ja m'explicaràs si el proves què tal el trobes, a mi em va encantar!!!
EliminaPtons!!