12 de jul. 2013

PASTES DE FULL AMB ESCALIVADA

Uffffffffff! Feia més d'un mes que no feia cap entrada!! He estat ben liada amb altres coses i he tingut ben abandonat el blog... però ara em torno a activar a la cuina i començaré amb aquest entrant que és ben fàcil i que entra molt bé amb aquestes calors. 
És un plat molt simple però el resultat a mi m'encanta, i també si pot afegir formatge de cabra que hi queda molt bé. 


INGREDIENTS:

    - 1 làmina de pasta de full
    - 2 pebrots escalivats
    - 2 albergínies escalivades
    - 1 ou
    - Oli d'oliva i sal

Estenem la pasta de full sobre una superfície a on poder treballar-hi. Dividim la làmina en 8 rectangles (es poden fer més petits o més grans) i les separem una mica. Es reparteix l'escalivada en els centres de cada rectangle i tot seguit pintem els costats, que no hi haurà escalivada, amb la clara d'ou batut.
Aquest procés és millor preparar-ho sobre la safata que anirà al forn, així evitem moure-ho vàries vegades. Ho enfornem a 180º, prèviament escalfat, durant 10-15 minuts i ho deixem refredar. Finalment, a l'hora de servir, hi posem un raig d'oli. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada