INGREDIENTS:
- 150g de sucre
- 3 ous
- 100g de farina d'ametlla
- 50g de farina de rebosteria
- 50g de coco ratllat
- sucre glaç (per decorar)
En un bol hi muntem els ous i el sucre fins a doblar el seu volum. Després hi barregem primer la farina d'ametlla i tot seguit l'altre farina. Tot ben barrejat i homogeni, i finalment hi afegim el coco.
Untem un motlle amb manetga (aproximadament és per motlles rectangulars d'uns 20cm) i hi aboquem la massa. Ho enfornem a 180ºC, amb el forn prèviament escalfat, durant uns 45 minuts (variarà segons el forn, i sempre comprovar amb ganivet o escuradents).
El deixarem refredar i el decorarem amb sucre glaç per sobre.
Deu ser boníssim amb aquesta combinació de coco i ametlla, te molt bona pinta.
ResponEliminaChus
Doncs si que era bona la combinació! Un gust suau tant de coco com d'ametlla! Gràcies!
ResponEliminaSi, surt boníssim jo ja l'het fet 4 vegades i el faré molt sovint, perquè és fàcil de fer i agrada a tothom. El diumenge passat en vaig coure dos al mateix temps i van quedar perfectes, només ho ha de deixar coure una mica més.
ResponEliminaPilar
M'alegro que t'hagi agradat tant!!!!:))
Eliminasense llevat?
ResponEliminaDoncs sense llevat!! ;)
EliminaOn compres la farina de rebosteria??
ResponEliminaBona tarda Anna. He fet aquesta recepta diverses vegades, sense llevat, i no aconsegueixo que em pugi tant com a tu. A què creus que pot ser degut?
ResponElimina