- 1 albergínia escalivada
- 2 pebrots escalivats
- 3 ous
- 200ml de crema de llet
- Mantega
- Sal, pebre i nou moscada
Escalivem els pebrots i l'albergínia untant-los amb oli i col·locant-los al forn a 180ºC. Els anem girant fins que exteriorment quedin amb la pell ennegrida i ja tindrem l'escalivada preparada. L'escalivada és millor preparar-la el dia anterior perquè, deixant-la reposar en un colador, permetem que perdi bastant el líquid que té. Un cop s'hagi refredat, traurem la pell i les llavors.
Pel pastís, triturarem els pebrots i l'albergínia escalivada juntament amb els ous i una mica de sal, pebre i nou moscada. Afegirem la crema de llet i ho barregem tot.
Untarem un recipient amb mantega i l'omplirem de la barreja. Ho deixarem coure al forn al bany maria, prèviament escalfat a 180ºC, durant 45 minuts. Comprovar la cocció amb l'escuradents.
A mi m'agrada acompanya-ho d'una torrada i amb unes quantes anxoves!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada