INGREDIENTS:
- 1 paquet de crestes "La Cocinera"
- 1 ceba petita
- 1 tomata madur
- 2 llaunes de tonyina
- 2 ous
- 1 pebrot vermell petit (o pebrots del piquillo i així ja no cal escalivar)
Primer de tot escalivem el pebrot, el deixem refredar, se li treu la pell i el reservem. També posarem a bullir un ou, el deixarem refredar, el pelarem i el reservem.
Tallem la ceba en trossos ben petits i l'enrossim en una paella amb una mica d'oli. Quan estigui al punt hi afegim la tomata ratllada, sal i una mica de sucre i ho deixem sofregir. Mentrestant en un bol hi triturem el pebrot, l'ou dur i les dues llaunes de tonyina. Després hi afegim el sofregit, ho barregem tot, i ja podem omplir les crestes amb l'ajuda d'una cullera. Amb una forquilla podem segellar les crestes perquè quedin més ben tancades. Finalment les pintem amb ou, les col·loquem en una safata i les deixem coure al forn, prèviament escalfat, a 180ºC durant 10-15 minuts.
Amb aquesta quantitat d'ingredients em van sortir 12 crestes ben farcides.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada