29 de març 2015

EMPANADA DE POLLASTRE I VERDURES

Una empanada molt fàcil de fer i que et soluciona un sopar, i si en sobra doncs també el dinar! perquè a mi em va anar molt bé pel tupper de l'endemà per dinar i així també vaig variar una miqueta del que sempre porto...

A més, aquest plats tenen l'avantatge que es poden adaptar al gust de cadascú i/o als ingredients que tingueu en el rebost, així que no hi ha excusa!!




INGREDIENTS:

    - 1 pebrot vermell
    - 1 pebrot verd italià
    - 1 carbassó
    - 1 paquet de xampinyons laminats
    - 3-4 filets de pollastre
    - Formatge de cabra
    - 2 masses d'empanada
    - 1 ou
    - Oli d'oliva, sal i pebre

Primer de tot netejar totes les verdures i tallar-les a daus petits, de mida semblant. Amb totes les verdures preparades, les saltegeu en una paella fins que estiguin al vostra gust (a mi m'agraden poc fetes, i vaig utilitzar la wok en comptes d'una paella).

Amb les verdures fetes, les reservem i deixem que es refredin una mica. Posarem a escalfar el forn a 180ºC.

A part, courem els filets de pollastre i els tallarem també a daus petits. 

Barregem les verdures i els talls de pollastre i ho salpebrem. 

En un motlle rodó, o quadrat, hi estendrem una de les masses, que cobreixi tota la base i els laterals. Farcirem tota la massa amb la barreja de verdures i de pollastre i a sobre hi repartiu uns talls de formatge de cabra. Ja podreu cobrir tot el farcit amb l'altre massa. Si és necessari la talleu a la mida perquè no es solapi tanta massa, i segelleu tot el voltant amb els dits perquè no es desfaci al coure. 



Al centre hi feu un o dos forats perquè respiri la cocció i ho pinteu amb l'ou. Ja es pot enfornar durant 15-20 minuts aproximadament. 


Bon profit!

6 comentaris:

  1. Manoi quina empanada tan bona!
    Tens tota la raó, Anna, quan dius que espot adaptar a tos els gustos i a allò que tinguem en cada moment o en cada temporada.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si que era bona ;) i m'encanten aquests plats tant versàtils!
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Una bona empanada! i ben farcideta!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ;) si ben farcideta i així queda un plat únic ben complet! ptons!!

      Elimina
  3. M'encanten les empanades, siguin del que siguin, però aquesta també la tinc al blog i està més que bona!! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo he descobert que també m'encanten!! ;) i jo en tinc una de teva clissada per fer que caurà ben aviat!! ptons!! ;)

      Elimina