22 de febr. 2015

TRUITA DE PATATES I COL KALE

No sé vosaltres però jo desconeixia de l'existència d'aquesta col fins fa ben poc! I d'un temps ençà que sempre que vaig al supermercat o a les botigues de verdures doncs està allà, ben a la vista i anunciada com la reina dels vegetals! Segons sembla té un munt de propietats que la fan destacar per sobre de les altres, com un elevat poder antioxidant pel seu alt contingut de vitamines, minerals i fitonutrients; té grans quantitats de ferro i vitamina C; molt ric en calci i en fibra!! 

En fi, que veient tot això em vaig decidir a provar-la a la cuina i vaig optar per començar amb una truita. Resultat, una truita deliciosa de patata i col. Serà qüestió d'anar provant més coses ;)


INGREDIENTS:

    - 1 patata gran
    - Col Kale
    - 4 ous
    - Oli d'oliva, sal

El procediment és molt simple.

Primer netegem unes quantes fulles de col kale i ho posem a bullir en aigua amb sal i oli durant 5-10 minuts. Ho escorrem ben escorregut i ho reservem.

A part, pelem la patata i la trossegem a daus irregulars. Posem els trossos a coure amb oli ben calent, que quedin tendres de dins i rossejades de fora. Les reservem.

En un bol, deixatem els ous i hi afegim les patates i la col. En una paella, amb un raig d'oli calent, hi fem la truita, a foc baix i que vagi fent, volta i volta. Al vostra gust!!



I ja la tindrem llesta. Bon profit! 
Si normalment mengeu la truita de patates amb ceba, doncs l'hi afegiu, jo és que no sóc massa de ceba...

2 comentaris:

  1. Doncs jo no n'he vista mai, de col kale!! sembla que hauré de canviar uns dies de fruiteria ;). La truita, però, fa molt bona pinta, crec que és una gran combinació! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs segur que arribarà ben aviat allà a on compris perquè s'està fent molt i molt famosa!! ;) i la truita una bona manera de menjar la col que així sempre és més fàcil i passa més bé ;) ptons!!

      Elimina