14 de febr. 2015

OUS "RANXEROS"

Un plat d'aquests que fan cap de setmana ;), d'aquells de dissabte o diumenge vespre i que entren tan i tan bé acompanyats d'una bona cerveseta... No tinc res més a dir, només que ens va encantar!! Són "tremendos".



INGREDIENTS:

    - Ous de qualitat (1 per "tortita")
   - Sofregit de tomata i ceba. Jo vaig utilitzar un "preparat per macarrons", de la casa Flor de Romaní, que portava també una mica de carn picada i va quedar deliciós. Si teniu l'oportunitat, proveu-lo, sinó, l'altra alternativa és preparar un bon sofregit amb tomata i ceba.
    - 1 Pebrot verd, el de fregir.
    - 1 Pebrot vermell
    - Oli picant
    - Llesques de formatge Cheddar
    - Tortitas, tantes com vulgueu fer per persona.

Primer de tot netegem i tallem els pebrots a talls petits i els posem a coure, a foc baix i que es vagin fent. Quan tinguem els pebrots cuits al nostra gust, en aquest punt hi afegim el sofregit o el preparat de sofregit, ho deixeu fer durant uns minuts més i hi afegiu un parell de cullerades de l'oli picant. Ho remeneu i ho reserveu. 

Prepareu els ous ferrats i els reserveu per després fer el muntatge.

En una planxa, hi poseu una mica de mantega i quan es desfaci hi poseu una tortita a escalfar, o vàries si la planxa us ho permet. Quan estigui torradeta per una banda, la gireu que es torri per l'altre costat i a sobre hi col·loqueu un parell de llesques del formatge Cheddar que s'aniran desfent. Quan veiem que ja estan lleugerament torradetes i el formatge una mica desfet, les anem col·locant sobre el plat a servir.


Per fer el muntatge: la base és la tortita amb el formatge Cheddar, a sobre hi col·loquem una miqueta de la salsa de tomata, pebrots i l'oli picant i finalment l'ou ferrat per sobre. 
I una bona cervesa ben fresqueta i llestos!! Salut!

2 comentaris:

  1. MMMMmm.....aquests ous són una temptació!!! Mareeeeee!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs són un perill!! Deliciosos i escandalosos!! Ptons! ;)

      Elimina