26 de febr. 2015

ESPÀRRECS A LA PLANXA AMB AMETLLES TORRADES

Avui us porto una recepta ben fàcil i saludable. Molt pràctica perquè és mot ràpida i ajuda a variar una mica els acompanyaments de carn o peix, que sempre va bé!! Sembla una tonteria però el simple fet d'afegir ametlles ja et fa veure el plat diferent!


INGREDIENTS:

    - Una mica de mantega o oli
    - Ametlles laminades
    - Un manat d'espàrrecs verds
    - Sal Maldon 

Posem una mica de mantega o d'oli a escalfar en una planxa i hi afegim les ametlles laminades. Ho saltegem i ho retirem ràpid, per enrossir una miqueta, però vigileu que es cremen de seguida! Les reservem a part.

Després hi posem a fer els espàrrecs, que prèviament haurem netejat i tallat la part de baix més dura. Els coem al gust i els retirem. 

Col·loquem els espàrrecs en una safata, hi posem sal Maldon per sobre, i hi repartim les ametlles laminades torrades. 

Servir immediatament. Bon profit!

Recepta de "La cocina fácil de Lorraine Pascale".

4 comentaris:

  1. Més fàcils impossibles! i a més és un plat molt sa i bo, perquè mira que estan bons els espàrrecs verds, oi,? un petó!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, ho té tot, fàcil, sa i boníssim!! a vegades coses tan simples donen un gran resultat!

      Elimina
  2. Un plat molt sa i amb el gustet i cruixent de les ametlles encara més!

    ResponElimina