A vegades menjar simplement pollastre es fa avorrit i trobar maneres diferents de menjar-lo és ben fàcil!! a part que és una carn fàcil de combinar i el resultat gairebé sempre agrada i molt!!
INGREDIENTS (2 racions):
- 2 pits de pollastre filetejats ben finets
- 200g d'espinacs
- Formatge de cabra
- Panses i pinyons
- 1 ceba
- Xampinyons laminats
- Oli d'oliva, sal i pebre
- Vi blanc
Primer de tot es bullen els espinacs, amb una parell de minuts és suficient, i els deixarem escórrer bé.
Per preparar el pollastre, estendrem els filets, els salpebrem, i hi repartirem els espinacs per sobre. Tot seguit hi escamparem unes quantes panses i pinyons i també el formatge de cabra granulat per sobre. Amb compte, ho anirem cargolant fins a formar un rotlle i ho lligarem amb fil de cuina.
En una safata de forn, hi posarem un raig d'oli d'oliva, hi escamparem la ceba tallada i els xampinyons laminats i hi col·locarem els dos pits de pollastre farcits. Els reguem amb un raig d'oli i mig got de vi blanc i ho enfornem a 180ºC, amb el forn prèviament escalfat, durant uns 25 minuts, i anar-ho girant regant amb el líquid durant la cocció.
I ja estarà llest!!
Quina bona pinta que té aquet pit farcit! M'agrada molt, aquesta te la copio amb el teu permís... Anna, vaig a posar un enllaç del teu bloc al meu per no predre'm cap de les teves receptes, una abraçada!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Gràcies Pilar! Si la fas ja veuràs que queda molt bé!!
ResponEliminaPtons
M'agrada molt el farcit! el provaré!
ResponEliminaJa veuràs que agrada!!! ;)
EliminaGràcies
Mmmmm quina pinta!!! Una bona combunació!!
ResponEliminaGràcies Chus! Si, és molt bona combinació!!
Elimina