1 de maig 2014

PIT DE POLLASTRE FARCIT D'ESPINACS I FORMATGE

A vegades menjar simplement pollastre es fa avorrit i trobar maneres diferents de menjar-lo és ben fàcil!! a part que és una carn fàcil de combinar i el resultat gairebé sempre agrada i molt!!




INGREDIENTS (2 racions):

    - 2 pits de pollastre filetejats ben finets
    - 200g d'espinacs
    - Formatge de cabra
    - Panses i pinyons
    - 1 ceba
    - Xampinyons laminats
    - Oli d'oliva, sal i pebre
    - Vi blanc

Primer de tot es bullen els espinacs, amb una parell de minuts és suficient, i els deixarem escórrer bé.

Per preparar el pollastre, estendrem els filets, els salpebrem, i hi repartirem els espinacs per sobre. Tot seguit hi escamparem unes quantes panses i pinyons i també el formatge de cabra granulat per sobre. Amb compte, ho anirem cargolant fins a formar un rotlle i ho lligarem amb fil de cuina.

En una safata de forn, hi posarem un raig d'oli d'oliva, hi escamparem la ceba tallada i els xampinyons laminats i hi col·locarem els dos pits de pollastre farcits. Els reguem amb un raig d'oli i mig got de vi blanc i ho enfornem a 180ºC, amb el forn prèviament escalfat, durant uns 25 minuts, i anar-ho girant regant amb el líquid durant la cocció.

I ja estarà llest!!



6 comentaris:

  1. Quina bona pinta que té aquet pit farcit! M'agrada molt, aquesta te la copio amb el teu permís... Anna, vaig a posar un enllaç del teu bloc al meu per no predre'm cap de les teves receptes, una abraçada!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Gràcies Pilar! Si la fas ja veuràs que queda molt bé!!

    Ptons

    ResponElimina
  3. M'agrada molt el farcit! el provaré!

    ResponElimina
  4. Mmmmm quina pinta!!! Una bona combunació!!

    ResponElimina