26 d’abr. 2014

AMANIDA CÈSAR

Una amanida que sempre m'ha agradat però que mai havia fet a casa. Ara fa un temps que m'he acostumat a portar el dinar a la feina i aquest sol ser una bona amanida, així que he hagut de buscar variants d'amanides perquè sinó és molt avorrit menjar sempre el mateix!

Aquí va l'amanida Cèsar:


INGREDIENTS (una ració):

Per fer la salsa: 3 cullerades de maionesa, 4-5 anxoves, una cullerada d'aigua, una cullerada de parmesà, unes gotes de llimona i unes gotes de salsa Perrins

Per fer l'amanida: una cuixa de pollastre desossada, enciam de la varietat que us agradi, crostons de pa i formatge parmesà.

Preparem la salsa Cèsar barrejant tots els ingredients i els triturarem. Ho reservem en fred fins a l'hora de servir. 

Coure el pollastre i el deixarem refredar. El tallem a daus. 

Per l'amanida, col·loquem l'enciam i hi escampem els daus de pollastre i els crostons. Ho reguem amb la salsa Cèsar i hi posem una mica de formatge parmesà per sobre.

Ja estarà llesta per menjar! A mi m'encanta!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada