Una amanida que sempre m'ha agradat però que mai havia fet a casa. Ara fa un temps que m'he acostumat a portar el dinar a la feina i aquest sol ser una bona amanida, així que he hagut de buscar variants d'amanides perquè sinó és molt avorrit menjar sempre el mateix!
Aquí va l'amanida Cèsar:
INGREDIENTS (una ració):
Per fer la salsa: 3 cullerades de maionesa, 4-5 anxoves, una cullerada d'aigua, una cullerada de parmesà, unes gotes de llimona i unes gotes de salsa Perrins
Per fer l'amanida: una cuixa de pollastre desossada, enciam de la varietat que us agradi, crostons de pa i formatge parmesà.
Preparem la salsa Cèsar barrejant tots els ingredients i els triturarem. Ho reservem en fred fins a l'hora de servir.
Coure el pollastre i el deixarem refredar. El tallem a daus.
Per l'amanida, col·loquem l'enciam i hi escampem els daus de pollastre i els crostons. Ho reguem amb la salsa Cèsar i hi posem una mica de formatge parmesà per sobre.
Ja estarà llesta per menjar! A mi m'encanta!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada