Aquest plat ens el van fer en un dinar i com sempre faig quan m'agrada una cosa, me l'apunto a la llista! Adaptat amb els ingredients que cadascú tingui a casa, surt un pastís fred ben bo i que també serveix com a plat únic.
INGREDIENTS:
- Pa de motlle llarg
- 4 ous
- Maionesa
- 2 llaunes de tonyina
- Enciam
- Tomata
- Tomates Cherry
Primer de tot fem els ous durs. Jo els deixo coure 12 minuts i els retiro.
Un cop estiguin freds, separem els rovells de la clares. En un bol triturem el rovell i ho barregem amb la tonyina i la maionesa (la quantitat d'aquesta depèn del gust de cadascú). Després tallem a daus ben petits la clara d'ou i la tomata i també ho barregem. Tallem l'enciam ben petit i ho reservem.
Per muntar el pastís, col·locarem una capa de pa de motlle i l'untarem amb la barreja de rovell+tonyina+maionesa. Posarem una altre capa de pa de motlle i l'omplirem d'enciam. A la següent capa hi posarem la tomata+clara d'ou i finalment untarem la última capa amb la barreja inicial, de rovell+tonyina+maionesa. es pot decorar amb tomates Cherry tallades a làmines.
És un plat ideal per un dia de platja....quan arribes a casa, et dutxes i el poses a taula..tan fresquet!!!! MMMmmm...boníssim!!!
ResponEliminaSalut!
Olga