INGREDIENTS:
- Un grapat d'espàrrecs silvestres (va bé agafar-ne quantitat durant la temporada, congelar-los i així poder-ne menjar tot l'any!!)
- Formatge de cabra
- 2 ous
- 1 làmina de pasta de full
Per realitzar aquestes tartaletes necessitarem motlles individuals petits o un motlle tipus per fer magdalenes.
Estendrem la làmina de pasta de full i amb un tallador farem cercles amb una mida que s'adapti al motlle que utilitzeu, sempre pensant que la massa ha de sobresortir una mica del motlle. Col·locarem els cercles dins els motlles i procedirem a omplir-los. Trossejarem el formatge de cabra i en posarem una mica a cada tartaleta, després hi escamparem els espàrrecs (prèviament tallats, bullits i saltejats per la paella). Acabarem d'omplir les tartaletes amb els ous batuts. No s'ha d'omplir fins a dalt perquè l'ou s'infla molt quan es cou.
Ho posarem al forn a 180ºC, prèviament escalfat, durant 15-20 minuts i ho deixarem reposar una mica abans de menjar.
Resultat... boníssim!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada