3 de juny 2013

Sopar extraordinari en El Celler de Can Roca

... i tornada a la realitat!!!
Si, avui m'he incorporat, tant a la feina com en el blog, després d'un parell de setmanes de desconnexió i vacances!
Diguem que he tingut la cuina una mica bastant abandonada però perquè realment tampoc he tingut ni ocasió ni necessitat de posar-m'hi. Així que es pot dir que he complert amb les vacances...
Després d'un viatge genial durant una setmana per Irlanda, a la tornada ens esperava una cita que teníem reservada des de feia mesos, més concretament des de Fires de Girona quan en Cesc, tot jugant al campionat de Botifarra que es va organitzar, va guanyar i el premi va resultar ser ni més ni menys que un "menú degustació en El Celler de Can Roca"!!!!
Així que ja us podeu imaginar de què va l'entrada d'avui. Us mostraré amb fotografies (de no gaire qualitat ja que les vam fer amb el mòbil) cadascun dels plats que vam degustar en el millor restaurant del món.  

Alguns dels aperitius que ens van donar són aquests. No hi són tots perquè entre que t'anaven portant plats, et feien les explicacions respectives i les ganes que hi havia de provar cada mossegada, doncs alguns me'ls vaig saltar ;), es pot entendre, no?


Olives caramel·litzades  

 Cruixent de gambeta
 

 Brioix de tòfona d'estiu



A partir d'aquí van començar a portar els plats, i no pas pocs! és impossible que algú s'hi quedi amb gana!!

Timbal de poma i foie gras amb oli de vainilla


 Parmentier de calamars amb pebre vermell fumat i brou de calamars.


Llenguado a la brasa amb oli d'oliva verda, fonoll, pinyons, bergamota i taronja.


Roger farcit del seu fetge amb brou de les seves espines, nyoquis de patates, taronja, cerfull i safrà.


Xai amb pa amb tomàquet, puré d'alls escalivats, salsa de xai amb oli d'oliva.


Núvol de llimona: crema de bergamota, compota de llimona, granissat d'aigua destil·lada de llimona, gelat de magdalena, sucre de llimona.


Postres làctics: dolç de llet, gelat de llet d'ovella, escuma de recuit d'ovella, iogurt d'ovella i núvol làctic.


Vam sortir rodolant!! Però tota una experiència que no oblidaré mai... 
Ara ja podem dir que hem menjat en el MILLOR RESTAURANT DEL MÓN (aviat és dit!!!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada