Una gran descoberta aquests flams!!! No deixeu de provar-los!
INGREDIENTS:
- 2 mangos madurs
- 9 fulles de gelatina
- 120g de sucre (60g pel mango i 60g pel coulis)
- 80cc d'aigua
- 1 bossa de gerds (La Sirena)
- Suc de mitja llimona
- Un pessic de sal
Primerament posarem en remull la gelatina en aigua freda. En un cassó hi posem a bullir l'aigua juntament amb una part del sucre; quan bulli apaguem el foc i hi anem afegint la gelatina ben escorreguda i ho remenem fins que es dissolgui i ho reservem.
A part, pelem els mangos, tallem a daus la polpa i la triturem. Afegim l'almívar anterior (l'aigua amb la gelatina) i ho barregem bé.
Distribuïm aquesta barreja en flameres i ho deixem reposar a la nevera fins que qualli (amb un parell d'hores és suficient).
Per preparar el coulis de gerds, remullem amb el suc de la llimona els fruits i els reduirem en un cassó juntament amb un raig d'aigua i amb el sucre restant. Ho colem i ho reservem fins al moment de servir.
Extret de les classes del Mercat de Salt amb la Mª Lluïsa Torrent i la Carme Vilaró.
Què bo, aquest flam. I original, a més.
ResponEliminaSi!! és molt bo i fresc!! Va molt bé com a postres per després d'aquests àpats tan consistens...
ResponEliminaMolt original sense haver-lo de cuallar al forn! Petons
ResponEliminaSi, és un flam diferent que aconsegueix sorprendre!!! Gràcies!!
Eliminaquin flam més original!!! té molt bona pinta. Moltíssimes gràcies per participar a Memòries! petonets
ResponEliminaA part de que han d'estar molt bons són més lleugers i aptes per a persones amb intoleràncies!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.