22 de des. 2012

FLAMS DE MANGO AMB COULIS DE FRUITS VERMELLS

Una gran descoberta aquests flams!!! No deixeu de provar-los!


INGREDIENTS:

    - 2 mangos madurs
    - 9 fulles de gelatina
    - 120g de sucre (60g pel mango i 60g pel coulis)
    - 80cc d'aigua
    - 1 bossa de gerds (La Sirena)
    - Suc de mitja llimona
    - Un pessic de sal

Primerament posarem en remull la gelatina en aigua freda. En un cassó hi posem a bullir l'aigua juntament amb una part del sucre; quan bulli apaguem el foc i hi anem afegint la gelatina ben escorreguda i ho remenem fins que es dissolgui i ho reservem. 
A part, pelem els mangos, tallem a daus la polpa i la triturem. Afegim l'almívar anterior (l'aigua amb la gelatina) i ho barregem bé. 
Distribuïm aquesta barreja en flameres i ho deixem reposar a la nevera fins que qualli (amb un parell d'hores és suficient). 
Per preparar el coulis de gerds, remullem amb el suc de la llimona els fruits i els reduirem en un cassó juntament amb un raig d'aigua i amb el sucre restant. Ho colem i ho reservem fins al moment de servir.  

Extret de les classes del Mercat de Salt amb la Mª Lluïsa Torrent i la Carme Vilaró. 

6 comentaris:

  1. Què bo, aquest flam. I original, a més.

    ResponElimina
  2. Si!! és molt bo i fresc!! Va molt bé com a postres per després d'aquests àpats tan consistens...

    ResponElimina
  3. Molt original sense haver-lo de cuallar al forn! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, és un flam diferent que aconsegueix sorprendre!!! Gràcies!!

      Elimina
  4. quin flam més original!!! té molt bona pinta. Moltíssimes gràcies per participar a Memòries! petonets

    ResponElimina
  5. A part de que han d'estar molt bons són més lleugers i aptes per a persones amb intoleràncies!
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina