INGREDIENTS (2 racions):
- 4 espatlles de conill
- 1 ceba mitjana
- 2 pastanagues
- 1 pot bolets variats
- 1 got de vi blanc
- sal, pebre i oli d'oliva
Salpebrem la carn i l'enrossim per les dues cares en una cassola amb un raig d'oli d'oliva generós. Retirem la carn i en el mateix oli hi enrossim la ceba, que haurem tallat en juliana, i les pastanagues, que també haurem tallat a daus petits. Ho deixem coure durant una estona i després hi afegim la carn i ho banyem tot amb el vi blanc. A foc lent, ho deixem coure durant uns 30 minuts aproximadament.
Mentrestant, en una paella a part, fregirem una mica els bolets, deixant que primer perdin tota l'aigua i després, que s'enrosseixin una mica. 10 minuts abans que el conill estigui, afegirem els bolets a la cassola i ho remenarem bé.
Ja estarà llest per menjar, però aquests tipus de plats jo sempre els recomano menjar l'endemà d'haver-se cuinat perquè guanyen molt!!
L'he fet amb conill ecològic i la recepta ha quedat boníssima Moltes gràcies!
ResponEliminala cocció és amb la cassola tapada o destapada?
ResponElimina