Una combinació deliciosa i ben de temporada!! A part que es pot anar adaptant segons temporada i/o segons el que tingueu a la nevera.
A mi em va agradar molt la combinació de gustos i resulta un bon acompanyament per servir tant amb carn com amb peix i queda un plat ben complert.
També haig de dir que els bolets no els vaig pas anar a buscar jo... però si et porten un bon cistell no faràs pas un lleig oi??;)
INGREDIENTS
- 1 ceba de Figueres mitjana
- 1/2 carbassa
- 3 pastanagues
- 1 carbassó
- Un grapat de bolets, pinetells o rovellons
- Oli d'oliva, sal i pebre
- Picada d'all i julivert
Anem al plat, tallem la ceba ben petita i la posem a sofregir a foc lent, que es vagi fent a poc a poc i ben rossejada. Un cop al nostra gust, la reservem a part.
Mentre la ceba s'està fent, anem tallant la resta de verdures a daus: el carbassó, les pastanagues i la carbassa. Les posarem a fer a la mateixa paella on hem fet la ceba, saltejant-les, i ho salpebrem al gust. Quan estiguin casi fetes, hi afegim la ceba, ho barregem bé, i ho deixem acabar de fer, a mi m'agrada que no estigui molt fet.
A part, haurem netejat i tallat els bolets i també els saltejarem en una paella. Quan ja hagin desprès l'aigua i s'estiguin enrossint, hi afegim la picada d'all i julivert.
Barregem els bolets amb les verdures i només faltarà servir!!
Amb les verdures que van sobrar, em vaig fer un cuscús pel tupper del dinar... boníssim!!
Quin saltejat més saborós que t'haurà quedat!! Ja m'estranya que et sobres gaire! Un petonet!
ResponEliminajeje intento fer-ne més del normal perquè així me'n queda segur!! ;)
Elimina