16 de nov. 2015

APERITIUS BEN FÀCILS I BONS!

No us passa que teniu alguns plats (ja siguin aperitius, entrants, segons o postres) que sempre queden bé, que us agraden i que us fan quedar bé perquè solen agradar a tothom??? Doncs aquests aperitius són d'aquest grup, i gens difícils de fer que això també sempre va bé!!!

Un són els "NACHOS" AMB FORMATGE I PEBROT. Sé que no us descobreixo res de nou, tothom ha menjat alguna vegada els nachos amb formatge o els heu fet a casa, però crec que trobar els formatges ideals que es desfacin i a més a més acompanyar-ho de trossets de pebrot... hi dóna tot un què!! I sinó proveu-ho i ja em direu ;)


 
INGREDIENTS

    - 1 paquet de "nachos" (jo utilitzo els Doritos Dippas, que no tenen cap gust afegit i van molt bé!)
    - 200g de formatge Cheddar ratllat
    - 150g de formatge Emmental ratllat 
    - 1 pebrot tallat a trossos petits
    - Pebre negre

El procediment és ben senzill, repartim els nachos en un o dos plats, segons el nombre de persones a menjar-hi. Primer en posem uns quants, els cobrim amb la barreja dels formatges ratllats, ho salpebrem i hi repartim uns quants trossos de pebrot. Acabem de posar la resta de nachos a sobre, ho tornem a cobrir amb el formatge ratllat restant, ho salpebrem i hi afegim la resta de trossos de pebrots. 

S'ha de posar al forn just abans de menjar, amb 10-15 minuts està fet, amb el forn a 180ºC i sobretot amb el forn ja a temperatura. Quan observem el formatge completament desfet ho retirem, sense deixar fer-ho gaire més perquè sinó queden secs. 

Servir immediatament! Boníssim!!!


Els altres aperitius són els Milfulls de pa amb brandada de bacallà  que he fet moltíssimes vegades i és que m'agrada tant!!! Són els que hi ha a tot el voltant del plat de la foto.


I després l'opció de fer aquests cistellets farcits del que més us agradi, des de que vaig descobrir els cistellets amb pa de motlle que és una molt bona opció i queda molt maco! 

En aquest cas, i últimament només he fet aquests, faig els cistellets amb el pa de motlle farcits de ceba caramel·litzada i acompanyats d'una rodanxa de formatge de cabra. Un cop fet el muntatge, es posa al forn fins que el pa queda torradet i el formatge una mica fos. Deliciós!!

2 comentaris:

  1. No sabria per quin dels aperitius decantar-me... i és que a mi això de picotejar m'encanta!!! els hauré de fer a veure si això m'ajuda a decidir-me ;). Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Provar-los a vegades ho posa més difícil! ;) jo tampoc sabria amb quin quedar-me... :) ptons!!

      Elimina