3 de set. 2015

AMANIDA DE FINALS D'ESTIU

Doncs ja hem acabat l'agost, i tot i no haver fet vacances encara (em toquen d'aquí a una setmaneta!) doncs ja sembla que l'estiu estigui passat, i també tenim el temps que hi acompanya amb aquestes pluges que refresquen una mica! A mi ja em va bé, cada vegada més m'agrada l'entrada a la tardor i suporto menys les calors, així que aquests canvis de temps que ja insinuen canvi d'estació m'encanten!! 

I també es nota a les fruiteries on els productes de temporada ja comencen a variar i ja hi trobem les figues, algun raïm (que m'ha sorprès gratament el seu gust) entre d'altres que comencen a despuntar. D'aquí va sortir aquesta amanida, que ja sé que no és una gran recepta, però que a vegades va bé per agafar idees i que em va encantar el seu conjunt de colors :)


INGREDIENTS:

    - Varietat d'enciams
    - 2-3 figues
    - un grapat de móres
    - un grapat de grans de raïm 
    - 1 poma Golden
    - daus de formatge Feta
    - Oli d'oliva i sal, o vinagreta al gust. 

Netegem bé l'enciam, el tallem i el repartim en els plats. Després només faltarà anar repartint la resta d'ingredients: les figues, netes, tallades a quarts; unes quantes móres, els grans de raïm tallats per la meitat, la poma Golden tallada a làmines fines i finalment els daus de formatge. 


Ho amanim al gust i ja tenim una deliciosa amanida ben rica en propietats nutricionals!! ;)

1 comentari:

  1. Què bones les amanides amb fruita natural! i si a més porten formatge... a mi ja m'has guanyat! Bones vacances!

    ResponElimina