19 de febr. 2014

CONILL AMB VERDURES

Un conill ben simple i amb bon resultat!


INGREDIENTS:

    - 4 espatlles de conill (o diferents parts)
    - 1 porro
    - 1 ceba de Figueres
    - 1 pebrot
    - 3 pastanagues
    - 1 pot de bolets variats
    - Vi ranci i vi blanc
    - Aigua
    - sal, pebre i oli d'oliva

Salpebrem les espatlles de conill i les enrossim per tots costats en una cassola amb l'oli ben calent. Mentrestant, anirem tallant el porro, la ceba, les pastanagues i el pebrot a talls petits. 

Un cop hagin agafat color, retirem les espatlles i afegim tot el que hem tallat; porro, ceba, pastanagues i el pebrot i ho deixem coure a foc baix. 

Després afegim les espatlles i ho reguem amb un raig de vi ranci i una mica de vi blanc, hi afegim una mica d'aigua i ja ho podem deixar coure durant 30 minuts - 40 minuts aproximadament.

En una paella a part, saltegem els bolets i els reservem. Un cop tenim la carn cuita, els hi afegim i ho deixem reposar.

Aquest plat millor fer fer-lo un dia per l'altre!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada