Un conill ben simple i amb bon resultat!
INGREDIENTS:
- 4 espatlles de conill (o diferents parts)
- 1 porro
- 1 ceba de Figueres
- 1 pebrot
- 3 pastanagues
- 1 pot de bolets variats
- Vi ranci i vi blanc
- Aigua
- sal, pebre i oli d'oliva
Salpebrem les espatlles de conill i les enrossim per tots costats en una cassola amb l'oli ben calent. Mentrestant, anirem tallant el porro, la ceba, les pastanagues i el pebrot a talls petits.
Un cop hagin agafat color, retirem les espatlles i afegim tot el que hem tallat; porro, ceba, pastanagues i el pebrot i ho deixem coure a foc baix.
Després afegim les espatlles i ho reguem amb un raig de vi ranci i una mica de vi blanc, hi afegim una mica d'aigua i ja ho podem deixar coure durant 30 minuts - 40 minuts aproximadament.
En una paella a part, saltegem els bolets i els reservem. Un cop tenim la carn cuita, els hi afegim i ho deixem reposar.
Aquest plat millor fer fer-lo un dia per l'altre!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada