27 d’abr. 2013

CISTELLETS AMB SALPICÓ DE MARISC I AMANIDA

Plat fresc, fàcil i ràpid.


INGREDIENTS:
    - 1 paquet de làmines de pasta Brick
    - Salpicó de marisc (Mercadona)
    - Amanida al gust
    - Motlles de flams

La gràcia del plat són els cistellets de pasta Brick, perquè el farcit podem posar el que més ens agradi. 
Per fer els cistellets, agafarem una làmina de pasta Brick (solen ser rodones) i la tallem per la meitat. Adaptarem la massa Brick dins un motlle de flam, fent que quedi una base i plegant els costats cap enfora. Per aconseguir que no se'ns desfaci el muntatge, podem posar una altre flamera a sobre de la massa i així fa pressió i al coure-ho continua mantenint la forma.  Un cop en tenim uns quants de fets, els enfornem amb el forn prèviament esclafat a 180º, durant 10 minuts aproximadament. 
Ho reservem i després ho podem preparar just abans de menjar (perquè si es preparar molt abans, la pasta queda humida i no cruixent).
Pel farcit, en aquest cas, jo hi he posat salpicó de marisc en un cistellet, i a l'altre amanida formada per diferents enciams, tomates cherry, xampinyons, bacon, pipes i nous (i vinagreta).
Simple i pràctic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada