INGREDIENTS:
- 9 cullerades de sucre
- 9 cullerades de farina
- 9 cullerades d'oli de gira-sol
- 9 cullerades de llet
- 3 ous
- 1 sobre de llevat
- 2 pomes Golden tallades a daus.
El procediment és tan simple com barrejar tots els ingredients i posar-ho al forn, prèviament escalfat a 180ºC, durant 30-35 minuts aproximadament.
Així és tal com es descriu la recepta que em van passar, però jo el que si que faig és separar els rovells de les clares per batre aquestes al punt de neu, i un cop barrejat tots els ingredients (sucre, farina, oli, llet, rovells i llevat) afegeixo les clares i es barreja a poc a poc. Finalment només falta afegir-hi els daus de poma, barrejar-ho, i col·locar la massa a una safata de forn amb paper vegetal per evitar que s'enganxi.
El resultat és una coca molt esponjosa!
La meva germana la va fer i estava boníssima!!! ;)
ResponEliminaLes cullerades son soperes o des postre?
ResponElimina