27 de maig 2012

QUICHE DE GAMBES I XAMPINYONS





INGREDIENTS:

    - 1 massa brisa
    - 3 ous
    - 200ml de crema de llet
    - 60g de formatge ratllat
    - 1 safata  de xampinyons laminats (250g)
    - gambes pelades (al gust)
    - Oli i sal

Fem els xampinyons en una paella amb un raig d'oli; un cop fets els apartem i hi fem les gambes. Prèviament escalfem el forn a 180ºC i mentre s'escalfa, preparem la massa brisa estenent-la en un motlle rodó (jo utilitzo els de silicona) i punxant amb una forquilla tota la base perquè no pugi. Quan el forn ja estigui calent hi coem la massa durant uns 10 minuts. A part, batem els ous amb la crema de llet, ho salem i hi afegim els xampinyons, les gambes i el formatge ratllat. Ho barregem bé i omplim la massa ja cuita amb tota la barreja. Ho deixem coure aproximadament uns 20 minuts (comprovar amb l'escuradents) i deixar refredar una mica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada