22 de maig 2012

PASTÍS DE BOLQUERS

Aquesta entrada no té res de culinària però la forma del pastís ja dóna per incloure'l dins el blog. Ahir va néixer l'Adrià, el fill d'uns cosins, i com a regal els hi vaig preparar aquest pràctic pastís de bolquers. És un regal que ara mateix està molt de moda i que es pot trobar fàcilment a les botigues de regals/detalls, però que també és molt fàcil fer-lo un mateix. 

 MATERIAL:

    - Bolquers (en aquest vam utilitzar un paquet de 72 unitats)
    - Gomes de pollastre
    - Fil de cosir
    - 1 safata rodona de pastís
    - Cinta decorativa
    - Complements
    - Paper de cel·lofana

El procés és molt senzill. Cargolem els bolquers i els lliguem amb les gomes de pollastre. Els anem col·locant sobre la safata fins que quedi tota coberta i lliguem amb fil tot el voltant perquè no caiguin. De la mateixa manera fem els altres pisos. Un cop tinguem el pastís muntat, taparem el fil que aguanta cada pis amb la cinta decorativa i l'omplirem dels detalls que més us agradin. En aquest hi vaig posar piruletes, un "aguanta xumet" i un peluix. 
Finalment s'embolica amb paper de cel·lofana i ja està llest per entregar! M'agrada perquè és original i sobretot, una cosa pràctica!!



4 comentaris:

  1. Què bonic!!! I...quina paciència!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si!! i el més important, que és molt pràctic!!

      Gràcies

      Elimina
  2. Molt xulu! si vols saber una altra manera de disposar els bolquers i no agafar tanta altura mireu el meu a veure si us agrada!! xoxo http://wp.me/p3cqCN-65

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bona proposta per fer el pastís diferents! Me l'apunto!!! :)

      Elimina