20 de maig 2015

AMANIDA ALEMANA

Aquest mes, a la convocatòria de Destapant Cassoles del blog al plat, hem remenat i xafardejat pel blog de Cuinant a Canet..., un blog que desconeixia i que com sempre que en descobreixo de nous, m'ha encantat!!

Aquesta amanida feia temps que la volia provar i em vaig decidir quan la vaig veure en aquest blog. Amanida ideal pels dies de calor que ens vindran. 


INGREDIENTS:

    - 1 patata gran o un parell de mitjanes 
    - 2-3 frankfurts 
    - Un grapat de cogombrets envinagrats
    - Maionesa
    - Mostassa
    - Oli, sal i pebre

Primer de tot posarem a coure les patates durant 15-20 minuts, segons la varietat. Ha de quedar al punt, no massa feta perquè sinó se us desferà en el moment de tallar-la. Un cop feta, la deixem refredar i la tallem a daus irregulars. 

Mentre es refreda, podem anar fent els frankfurts, que també tallarem a rodanxes, i els cogombrets també els tallarem a rodanxes petites. 

A banda, prepareu en un bol la barreja de tres-quatre cullerades de maionesa amb una de mostassa (pel meu gust), ho salpebreu i ho reserveu. 

Per preparar l'amanida, col·locarem en un bol la patata tallada a daus i hi afegirem el frankfurt i els cogombrets. Finalment hi afegim la barreja de maionesa i mostassa. 

Normalment també s'hi afegeix ceba però a mi no m'agrada gens!!!! Així que va a gustos de cadascú :)


Ja veieu que és ben simple i es pot tenir preparat amb antelació!    

9 comentaris:

  1. Aquesta amanida és boníssima!!! a mi em te ben enganxada!!! Fa una pinta... ummmm! :)
    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que és bona! Jo no l'havia provat mai i no m'estranya que els alemanys la posin atots els àpats!! ;)

      Elimina
  2. Aquesta amanida em sembla perfecte!, ara és temps d'amanides i coses fresques!, moltes gracies per participar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. és temps d'amanides i va bé tenir varietat a preparar!!

      Elimina
  3. Doncs una amanida mmmmmmmm...... Gràcies per participar!!
    Muas

    ResponElimina
  4. Hola Anna, hem coindit triant la mateixa recepta, jo també vaig triar l´amanida alemanya. Amb aquest conjunt d´ingredients has aconseguit una amanida estupenda. Ens retrobem en el proper repte. Una abraçada!!!

    ResponElimina
  5. Aquesta setmana caurà l'amanida alemana a casa. Gracies per la idea.
    Petonets
    Conxita

    ResponElimina