24 de gen. 2015

VISITA ALS NOUS TERRENYS D'HORTA ECOLÒGICA DE PRATDESABA

Aquesta setmana vaig fer una visita que tenia pendent des de fa temps. Vaig visitar els nous terrenys de la Mariona, a on l'estiu passat va començar ja a treballar-los per preparar-los i començar aquí una nova etapa de PRATDESABA.

Fa uns mesos ja us vaig explicar la visita que vaig realitzar a l'hort que treballava a Campmajor, però per varis motius ha traspassat el seu treball en aquests nous terrenys que es troben ubicats en un poble del municipi de Vilobí d'Onyar, a Salitja. Les condicions climatològiques i les dels terrenys a cultivar són molt més bones que les anteriors, i això li permet treballar i produir més i millor!! ;)

A continuació us faig un resum fotogràfic de la visita que hi vaig fer aquesta setmana:






I està treballant fort, i a part de les verdures i hortalisses més conegudes per tots, també treballa per recuperar algunes de les varietats de llavors que s'han perdut en el transcurs dels anys com també s'adapta als nous temps i gustos dels clients, per això, la novetat en què està treballant aquest any és la d'aconseguir verdures i hortalisses en format mini que tan de moda estan i també a produir diferents germinats per acompanyar a les amanides.

Aquesta és la cistella que em vaig emportar jo, amb ceba i alls tendres, una escarola de cabell d'àngel finíssima i una carbassa deliciosa, però a part hi podeu trobar bledes, bròquils, coliflor, col pell de galàpet, pastanagues, nap negre, salsafins blancs, xirivies, romanesco, rúcula i espinacs mini, remolatxes, porros i moltes altres coses. 


Si voleu més informació dels productes que té disponibles setmanalment, li podeu enviar un correu electrònic a mariona@pratdesaba.cat i també podeu seguir tota l 'informació a través del seu facebook.

Productes ecològics i de km0!!!

1 comentari: